søndag den 5. oktober 2014

Hvalpe, hvalpe og hvalpe


I går måtte vi jo desværre, sige farvel til vores lille han basse - det var det mest værdige for ham, da han ikke ville spise og dyrlægen også mente det var det bedste. - han var sød og køn!
Det gjorde dog, at Salka har været ret urolig, og meget søgende. Hun har dog alligevel øje, for de 4 andre, og passer dem i alle ender og kanter.
I dag blev de vejet og de har alle sammen taget betragteligt på siden deres fødsel.
Den lille grå hun basse, er den første fødte og har hele tiden været den største, det er hun stadig og har taget 150g på i alt. - Vi ved allerede nu, at hun skal til Odense og være vikinge hund, de forelskede sig i hende, ud fra billeder, og da de har haft reserveret fra første opslag, så nu bliver det spændende, hvilken hund den næste familie vælger ... men da der jo kun er en han hund, er det lidt spændende om puslespillet går op - for det er sådan nogle dejlige familier der har reserveret hunde, så vi håber det går op. :)

Der er hele tiden nogen der skal spise og så snart de har lagt sig til, at sove, kommer der et nyt hold.
Der er nok at gøre som hundemor. Salka har dog, set sit snit til, når der var lidt ro på alle fire, at være lidt i haven, ud over bare en hurtig tissetur i haven ...





Tigo følger nysgerrigt med fra sidelinjen, og hører Salka ikke, at der er en der piper, kommer han straks hen til kassen, for at se om alt er som det skal. - Salka siger heller ikke noget til, at han står og kigger ned i kassen. - som man kan se er hele familien, flyttet ned i stuen, så vi er tæt på hvis noget sker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar